Προγραμματική Σύμβαση με τον Δήμο Mοσχάτου-Ταύρου


Ο Δήμος Μοσχάτου - Ταύρου ξεκίνησε τη συνεργασία του με τη Νέα Μητροπολιτική Αττική με στόχο την ωρίμανση έργων που σχετίζονται με βασικές υποδομές στους χώρους των Δημοτικών Βρεφικών, Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών, Σχολείων και Γυμναστηρίων, με στόχο την αναβάθμιση και την εύρυθμη λειτουργία τους.  

Η σχετική Προγραμματική Σύμβαση που επιβεβαιώνει τη συνεργασία, υπεγράφη στον χώρο του Δημαρχείου, από τον Δήμαρχο Μοσχάτου – Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου και τους κ.κ. Νίκος Παπαγεωργίου και Ιωσήφ Πάρσαλης, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Αναπτυξιακού Οργανισμού «Νέα Μητροπολιτική Αττική».

Η παρούσα συνεργασία αφορά στη συμβουλευτική, υλική και τεχνική υποστήριξη που θα παρέχει η Νέα Μητροπολιτική Αττική στις Υπηρεσίες του Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου ώστε να σχεδιαστεί από κοινού το έργο της σύνταξης και θεώρησης τευχών δημοπράτησης για εργασίες που αφορούν σε:

  • Εργασίες διαμόρφωσης για την προσαρμογή εν λειτουργία δημοτικών βρεφικών, παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου στις προδιαγραφές του νέου θεσμικού πλαισίου δανειοδότησης σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 99/2017.
  • Αντικατάσταση κουφωμάτων αλουμινίου στο κλειστό γυμναστήριο Αιόλου.
  • Εργασίες υγρομόνωσης σχολικών κτηρίων του Δήμου και ειδικότερα του 4ου, 5ου και 6ου Δημοτικού Σχολείου Μοσχάτου και του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ταύρου.
  • Εργασίες συντήρησης & αποκατάστασης φθορών εγκαταστάσεων τριών σχολικών κτιρίων και διαμόρφωση αύλειων χώρων του Δήμου.

Το συγκεκριμένο έργο, εντάσσεται στο πλαίσιο «οριζόντιας συνεργασίας» με ΟΤΑ για την επιστημονική, συμβουλευτική και τεχνική υποστήριξή τους, καθώς και εφαρμογής της αναπτυξιακής πολιτικής για την προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης και αναβάθμισης της ποιότητας ζωής της περιφέρειας και του αστικού περιβάλλοντος.ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ
31 Ιαν 2022
SHARE

Νέα

4 Οκτ 2023
4 Οκτ 2023

Μια μεγάλη γιορτή πολιτισμού, οικολογίας και αειφορίας στην Αττική Γη

Επτά καινοτόμες δράσεις, μουσικές εκδηλώσεις, επιστημονικές ημερίδες, γαστρονομικές εμπειρίες, πολλαπλά βιωματικά εργαστήρια και εννιά ημέρες δράσεων συνθέτουν τον πολύτιμο απολογισμό του 1ου Φεστιβάλ Γαίας Αττικής 2023 | Νέα Θεσμοφόρια.

Νέα

2 Οκτ 2023
2 Οκτ 2023

Εκπαιδευτικά Βιωματικά Εργαστήρια

Ολοκληρώθηκε ο κύκλος των εκπαιδευτικών εργαστηρίων για μικρούς και μεγάλους στο Κέντρο της Γης, στο μητροπολιτικό πάρκο «Αντώνης Τρίτσης», για όλη την εβδομάδα 16 - 24/09 του Φεστιβάλ Γαίας Αττικής | Νέα Θεσμοφόρια.

Νέα

29 Σεπ 2023
29 Σεπ 2023

Παράδοση & Αττική Γη

Μία γιορτή αφιερωμένη στην Αττική Γη, την λαϊκή μας παράδοση και τις γεύσεις του τόπου μας.

Νέα

27 Σεπ 2023
27 Σεπ 2023

Attica Molecular Mixology - Πρωτότυπα molecular cocktails για το Φεστιβάλ Γαίας Αττικής  | Νέα Θεσμοφόρια

Μια μοναδική βιωματική εμπειρία με πρωτότυπα molecular cocktails παρουσιάστηκε την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023, στο MoMix Bar στον Κεραμεικό.

Νέα

25 Σεπ 2023
25 Σεπ 2023

Physis Gaia Project | Μία μαγική βραδιά στο πάρκο της πόλης

Μία μοναδική βραδιά ζήσαμε το Σάββατο στο Πεδίον του Άρεως, με το Physis Gaia Project. Η Ευρυδίκη με την Άντα Αθανασοπούλου τραγούδησαν μοναδικά τραγούδια και ξεσήκωσαν το κοινό!

Νέα

21 Σεπ 2023
21 Σεπ 2023

Το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος παρουσίασε το Ελληνικό Πρωινό της Αττικής στο Φεστιβάλ Γαίας Αττικής | Νέα Θεσμοφόρια 

Το «Φεστιβάλ Γαίας Αττικής – Νέα Θεσμοφόρια» καλωσόρισε το καινοτόμο «Ελληνικό Πρωινό» σε μία ξεχωριστή εκδήλωση στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, στον Άλιμο.

Νέα

19 Σεπ 2023
19 Σεπ 2023

Ημερίδα Νέα Θεσμοφόρια

Το περιβάλλον, οι επιδράσεις της κλιματικής κρίσης και τα προϊόντα της αττικής γης τέθηκαν στο προσκήνιο μιας «γόνιμης» ημερίδας που παρουσιάστηκε στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής.

Νέα

18 Σεπ 2023
18 Σεπ 2023

Mια ηχηρή ‘Ωδή στη Γη’ άνοιξε η αυλαία του Φεστιβάλ Γαίας Αττικής | Νέα Θεσμοφόρια

Ένα μαγευτικό συμφωνικό χορόδραμα, πλήθος κόσμου και ηχηρά μηνύματα οικολογικής ευαισθητοποίησης και αφύπνισης πρωταγωνίστησαν στα εγκαίνια του 1ου Φεστιβάλ Γαίας Αττικής 2023 | Νέα Θεσμοφόρια.

Quick Search

Αναζήτηστε παρακάτω!