Προγραμματική Σύμβαση με τον Δήμο Mοσχάτου-Ταύρου


Ο Δήμος Μοσχάτου - Ταύρου ξεκίνησε τη συνεργασία του με τη Νέα Μητροπολιτική Αττική με στόχο την ωρίμανση έργων που σχετίζονται με βασικές υποδομές στους χώρους των Δημοτικών Βρεφικών, Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών, Σχολείων και Γυμναστηρίων, με στόχο την αναβάθμιση και την εύρυθμη λειτουργία τους.  

Η σχετική Προγραμματική Σύμβαση που επιβεβαιώνει τη συνεργασία, υπεγράφη στον χώρο του Δημαρχείου, από τον Δήμαρχο Μοσχάτου – Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου και τους κ.κ. Νίκος Παπαγεωργίου και Ιωσήφ Πάρσαλης, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Αναπτυξιακού Οργανισμού «Νέα Μητροπολιτική Αττική».

Η παρούσα συνεργασία αφορά στη συμβουλευτική, υλική και τεχνική υποστήριξη που θα παρέχει η Νέα Μητροπολιτική Αττική στις Υπηρεσίες του Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου ώστε να σχεδιαστεί από κοινού το έργο της σύνταξης και θεώρησης τευχών δημοπράτησης για εργασίες που αφορούν σε:

  • Εργασίες διαμόρφωσης για την προσαρμογή εν λειτουργία δημοτικών βρεφικών, παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου στις προδιαγραφές του νέου θεσμικού πλαισίου δανειοδότησης σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 99/2017.
  • Αντικατάσταση κουφωμάτων αλουμινίου στο κλειστό γυμναστήριο Αιόλου.
  • Εργασίες υγρομόνωσης σχολικών κτηρίων του Δήμου και ειδικότερα του 4ου, 5ου και 6ου Δημοτικού Σχολείου Μοσχάτου και του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ταύρου.
  • Εργασίες συντήρησης & αποκατάστασης φθορών εγκαταστάσεων τριών σχολικών κτιρίων και διαμόρφωση αύλειων χώρων του Δήμου.

Το συγκεκριμένο έργο, εντάσσεται στο πλαίσιο «οριζόντιας συνεργασίας» με ΟΤΑ για την επιστημονική, συμβουλευτική και τεχνική υποστήριξή τους, καθώς και εφαρμογής της αναπτυξιακής πολιτικής για την προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης και αναβάθμισης της ποιότητας ζωής της περιφέρειας και του αστικού περιβάλλοντος.ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ
31 Ιαν 2022
SHARE

Νέα

31 Ιαν 2023
31 Ιαν 2023

Εκδήλωση του Υπουργείου Τουρισμού για τους DMΜOs

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Αττικής, η παρουσίαση του πλαισίου λειτουργίας των Οργανισμών Διαχείρισης και Προώθησης Προορισμών (DMΜOs) από το Υπουργείο Τουρισμού.

Νέα

21 Δεκ 2022
21 Δεκ 2022

Ολοκληρώθηκε η μελέτη για την ανάπλαση του Εμπορικού Κέντρου του Δήμου Χαλανδρίου 

Παρουσίαση των αποτελεσμάτων της μελέτης που αφορά στην Προγραμματική Σύμβαση για την «Βιοκλιματική – Αστική Ανάπλαση του Εμπορικού Κέντρου του Δήμου Χαλανδρίου».

Νέα

16 Δεκ 2022
16 Δεκ 2022

Ολοκληρώθηκε η Μελέτη για το Θέατρο Πέτρας

Παρουσίαση των αποτελεσμάτων της μελέτης που αφορά στην Προγραμματική Σύμβαση για την «Αποκατάσταση και Αναβάθμιση των Υποδομών του Θεάτρου Πέτρας».

Νέα

1 Δεκ 2022
1 Δεκ 2022

Ολοκληρώθηκε η μελέτη για 108 Γέφυρες της Αττικής

Σημαντικά τα αποτελέσματα της μελέτης που προέκυψαν μετά την βασική επιθεώρηση 108 γεφυρών της Περιφέρειας Αττικής από τον Αναπτυξιακό Οργανισμό.

Νέα

1 Δεκ 2022
1 Δεκ 2022

Έγκριση σύστασης DMMO Περιφέρειας Αττικής 

Ελήφθη η απόφαση από το Περιφερειακό Συμβούλιο της Περιφέρειας Αττικής για τη σύσταση DMMO από τον Αναπτυξιακό Οργανισμό Περιφέρειας Αττικής.

Νέα

12 Νοε 2022
12 Νοε 2022

Η Αττική ξανά στην Kορυφή των World Travel Awards

Την 1η θέση κατέκτησε η Αττική ως «World’s Leading Sustainable Tourism Destination 2022».

Νέα

18 Οκτ 2022
18 Οκτ 2022

Η Αττική υποψήφια ως «World's Leading Sustainable Tourism Destination 2022»

Ακόμη μια υποψηφιότητα για την Αττική στον παγκόσμιο θεσμό των World Travel Awards.

Νέα

3 Οκτ 2022
3 Οκτ 2022

Η Αττική Ξανά στην Πρώτη Θέση των World Travel Awards

Την 1η θέση κατέκτησε η Αττική ως «Europe's Leading Sustainable Tourism Destination 2022».

εγγραφη στο Newsletter

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις

Form newsletter

Quick Search

Αναζήτηστε παρακάτω!