Προγραμματική σύμβαση για την «Ανάθεση και υλοποίηση μελετών έργων» του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου


Ο Αναπτυξιακός Οργανισμός παρέχει υπηρεσίες μελετών στον Δήμο Μοσχάτου - Ταύρου.


Ο Δήμος Μοσχάτου - Ταύρου στο πλαίσιο του αναπτυξιακού σχεδιασμού του έχει δρομολογήσει τις διαδικασίες ωρίμανσης έργων,  για τις οποίες απαιτούνται ενέργειες σχεδιασμού των έργων κι εκπόνησης των αναγκαίων τεχνικών προμελετών και μελετών.

Αντικείμενο της συνεργασίας είναι η:

  • Σύνταξη και θεώρηση των τευχών δημοπράτησης με αναλυτικές προμετρήσεις για το έργο «Εργασίες διαμόρφωσης για την προσαρμογή λειτουργούνταν δημοτικών βρεφικών, παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών στις προδιαγραφές του νέου θεσμικού πλαισίου δανειοδότησης σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 99/2017».
  • Σύνταξη και θεώρηση τευχών διαγωνισμού για το έργο  «Υπηρεσία συλλογής – επικαιροποίησης στοιχείων φακέλου μελετών Η/Μ εγκαταστάσεων».
  • Σύνταξη και θεώρηση των τευχών δημοπράτησης με αναλυτικές προμετρήσεις για το έργο «Αντικατάσταση κουφωμάτων αλουμινίου στο κλειστό γυμναστήριο Αιόλου».
  • Σύνταξη και θεώρηση των τευχών δημοπράτησης με αναλυτικές προμετρήσεις για το έργο «Εργασίες υγρομόνωσης σχολικών κτηρίων»: 4ο και 5ο Δημοτικό Σχολείο Μοσχάτου επί των οδών Πλάτωνος & Χειμάρας, 6ο Δημοτικό Σχολείο Μοσχάτου επί των οδών Αγίου Κωνσταντίνου & Αραχώβης και 5ο Δημοτικό Σχολείο Ταύρου επί των οδών Γρηγορίου Λαμπράκη & Πειραιώς.


  • Σύνταξη και θεώρηση των τευχών δημοπράτησης με αναλυτικές προμετρήσεις για το έργο «Συντήρηση & αποκατάσταση φθορών εγκαταστάσεων τριών σχολικών κτιρίων και διαμόρφωση αύλειων χώρων».

Με την εκπόνηση των αναγκαίων τεχνικών προμελετών και μελετών, και την υποστήριξη στην εξασφάλιση των απαιτούμενων εγκρίσεων και των αδειοδοτήσεων, από τις αρμόδιες υπηρεσίες, θα προκύψει ο οδικός χάρτης ολοκλήρωσης βασικών υποδομών για την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη στον Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΡΓΟΥ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ
6 Μαϊ 2022
Status
Πυλωνας
ΔΙΑΡΚΕΙΑ
4 μήνες
Πρoγραμμα
Τεχνικό Πρόγραμμα Δήμου

0101
0101

Προκαταρκτική Μελέτη Αδριάνειου Υδραγωγείου

0202
0101

Δήμος Χαλανδρίου | Αστική Ανάπλαση

0303
0101

Μελέτη Αστικής Παρέμβασης στη Βεργίνα

0404
0101

Μελέτη για το Θέατρο Πέτρας

Νέα

26 Απρ 2022
26 Απρ 2022

Έγκριση Αρχιτεκτονικών Μελετών από το ΥΠΕΝ 

Αφορά σε μελέτες ωρίμανσης που υλοποιεί ο Αναπτυξιακός Οργανισμός.

Νέα

14 Μαρ 2022
14 Μαρ 2022

Ωρίμανση μελετών για την αναβάθμιση του Θεάτρου Πέτρας

Νέα Προγραμματική Σύμβαση της Νέας Μητροπολιτικής Αττικής με τον Δήμο Πετρούπολης.

Νέα

31 Ιαν 2022
31 Ιαν 2022

Προγραμματική Σύμβαση με τον Δήμο Mοσχάτου-Ταύρου

Η παρούσα συνεργασία αφορά στη συμβουλευτική, υλική και τεχνική υποστήριξη που θα παρέχει η Νέα Μητροπολιτική Αττική στις Υπηρεσίες του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου.

Νέα

21 Δεκ 2021
21 Δεκ 2021

Σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης με τον Δήμο Χαλανδρίου  

Για την εκπόνηση μελέτης με τίτλο «ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΗ - ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ».